Adres
Lingerdijk 199
4163LK  Oosterwijk

Contact
info@herbergdelingehoeve.nl
0345612129

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag en zondag 12:00 - 22:00
(keuken sluit om 21:00)
Na 19:00 komen eten? Reserveer een tafel, anders kan het voorkomen dat we al gesloten zijn.

Restaurant

Een herberg is traditioneel een plek om samen te komen. Samen eten, drinken, feesten en slapen. Onze chef werkt volgens het kop-tot-staart principe waarbij alle delen van een dier gebruikt worden. Zo serveren wij malse biefstuk, de lekkerste stoofvlees en trekken wij onze eigen bouillon.

Vermaak tijdens de lunch, high tea of diner? klik hier voor onze puzzelproeverij arrangementen!

Reserveer hier je tafel

Lekkere trek

Voor een wandel- of fietsstop, of gewoon even een terrasje pakken, ben je bij ons op het juiste adres. Op onze kaart staan verschillende huisgemaakte taarten, bourgondische borrelplanken en lekkernijen. Samen met vers gemalen koffie, een breed assortiment aan frisdranken of een fris biertje.

Photos-53
Lingehoeve-juni2020-jerny-29

High tea

Herberg de Lingehoeve staat bekent om zijn heerlijke lekkernijen bij een goed verzorgde high tea. Bekijk onze menukaart en maak je keuze. Omdat onze high tea vers gemaakt word vragen wij vooraf een aanbetaling, je krijgt hiervoor een betalingsverzoek. Wanneer je 36 uur van te voren wilt verzetten of annuleren kan dat zonder kosten.

aan tafel klein
Restaurant de Lingehoeve (3)

Diner

In ons restaurant serveren wij All you can Grill wat letterlijk betekent: alles wat je kan grillen. Vlees, vis, groenten en fruit van de grill dat wij op een robuuste houten plank serveren om met elkaar te delen.

Naast de populaire vlees-, vis-, groenten- en fruitsoorten willen wij je ook graag verrassen met lekkere alternatieven. Denk hierbij aan minder bekende vleessoorten en bijvangst vis die net zo lekker is als de bekende vissoorten. Maar ook groenten en fruit van de grill die je niet vaak op de BBQ ziet. Daarnaast serveren wij onze herberg specials, bourgondische gerechten in herbergstijl.

AYCG-april2021-Jerny-1
Restaurant Voorgerecht, runder carpaccio

Lunch

Lunch serveren wij van 12:00 – 16:00 op het terras of binnen in ons restaurant. Je hebt de keuze uit verschillende belegde broodjes, soep en onze wisselende herberg specials.

IMG20220209130922_edited
Lingehoeve-juni2020-jerny-07