Restaurant

Een herberg is traditioneel een plek om samen te komen. Samen eten, drinken, feesten en slapen. Onze chef werkt volgens het kop-tot-staart principe waarbij alle delen van een dier gebruikt worden. Zo serveren wij malse biefstuk, de lekkerste stoofvlees en trekken wij onze eigen bouillon.

Adres
Lingedijk 199
4163LK  Oosterwijk

Contact
info@herbergdelingehoeve.nl
0345-612129

Openingstijden restaurant
Maandag gesloten

Dinsdag 18:00 - 22:00

Woensdag t/m zondag 10:00 - 22:00

De keuken is geopend tot 21:00. Na 19:00 komen eten? Reserveer een tafel, anders kan het voor komen dat we al gesloten zijn.

 

Reserveer hier je tafel

Vermaak tijdens de lunch, high tea of diner? Klik hier voor onze puzzelproeverij arrangementen!

Lekkere trek & huisgemaakt gebak

Voor een wandel- of fietsstop, of gewoon even een terrasje pakken, ben je bij ons op het juiste adres. Op onze kaart staan verschillende huisgemaakte taarten, bourgondische borrelplanken en lekkernijen. Samen met vers gemalen koffie, een breed assortiment aan frisdranken of een fris biertje.

Plank misslaan website

Lunch

Lunch serveren wij van 12:00 – 16:00 op het terras of binnen in ons restaurant. Je hebt de keuze uit verschillende belegde broodjes, soep en onze wisselende herberg specials.

Lekker Duo en 3 Sunny sides website
_SC01146

Diner

In ons restaurant serveren wij All you can Grill wat letterlijk betekent: alles wat je kan grillen. Vlees, vis, groenten en fruit van de grill welke wij op een robuuste houten plank serveren om met elkaar te delen.

Naast de populaire vlees-, vis-, groenten- en fruitsoorten willen wij je ook graag verrassen met lekkere alternatieven. Denk hierbij aan minder bekende vleessoorten en bijvangst vis die net zo lekker is als de bekende vissoorten. Maar ook groenten en fruit van de grill die je niet vaak op de BBQ ziet. Daarnaast serveren wij onze herberg specials: bourgondische gerechten in herbergstijl.

AYCG op terras website restaurant
_SC01166

High tea

Herberg de Lingehoeve staat bekend om zijn heerlijke lekkernijen bij een goed verzorgde high tea. Bekijk onze menukaart en maak je keuze. Omdat onze high tea vers gemaakt wordt, vragen wij vooraf een aanbetaling, je krijgt hiervoor een betalingsverzoek. Wanneer je 36 uur van tevoren wilt verzetten of annuleren, kan dat zonder kosten.

aan tafel klein

Vermaak tijdens de lunch, high tea of diner? Klik hier voor onze puzzelproeverij arrangementen!