Adres
Lingerdijk 199
4163LK  Oosterwijk

Contact
info@herbergdelingehoeve.nl
0345612129

Openingstijden
Zaterdag en zondag 12:00 - 17:00

 

Restaurant

Een herberg is traditioneel een plek om samen te komen. Samen eten, drinken, feesten en slapen. Onze chef werkt volgens het kop-tot-staart principe waarbij alle delen van een dier gebruikt worden. Zo serveren wij malse biefstuk, de lekkerste stoofvlees en trekken wij onze eigen bouillon.

Reserveer hier je tafel

Service

Om je bezoek aan Herberg de Lingehoeve zo comfortabel mogelijk te maken bieden wij verschillende faciliteiten aan. Wij hebben een fiets oplaadpunt, een plek om je bidon te vullen en kindervermaak. Ook je trouwe viervoeter is welkom op ons terras en kan genieten van vers water.

 • Gratis parkeren

  Onze gasten mogen gratis parkeren. Op loopafstand is een groot recreatie parkeerterrein wanneer je vanaf onze locatie een wandeling of fietstocht wilt maken.

 • Fietsen

  Wij beschikken over fietsenrekken en een fietsoplaadpunt. Ook is er een bandenplakset en fietspomp aanwezig.

 • Honden

  Honden zijn welkom op het terras en krijgen vers water

 • Kinderen

  Voor de kinderen is er een speeltoestel aanwezig en serveren wij kindermenu's.

 • Mindervalide

  Het terras en restaurant zijn mindervalide toegankelijk. Ook hebben wij een B&B kamer op de begane grond. Er is geen toilet aanwezig waar een rolstoel in kan, wel is er een toilet met beugels.

Lekkere trek & High tea

Voor een wandel- of fietsstop, of gewoon even een terrasje pakken, ben je bij ons op het juiste adres. Op onze kaart staan verschillende huisgemaakte taarten, bourgondische borrelplanken en lekkernijen. Samen met vers gemalen koffie, een breed assortiment aan frisdranken of een fris biertje.

Feestlocatie Restaurant plank met lekkere hapjes
Lingehoeve-juni2020-jerny-29

Lunch

Lunch serveren wij van 12:00 – 16:00 op het terras of binnen in ons restaurant. Je hebt de keuze uit verschillende belegde broodjes, soep en onze wisselende herberg specials.

Lingehoeve-juni2020-jerny-05
Lingehoeve-juni2020-jerny-07

Diner

In ons restaurant serveren wij All you can Grill wat letterlijk betekent: alles wat je kan grillen. Vlees, vis, groenten en fruit van de grill dat wij op een robuuste houten plank serveren om met elkaar te delen.

Naast de populaire vlees-, vis-, groenten- en fruitsoorten willen wij je ook graag verrassen met lekkere alternatieven. Denk hierbij aan minder bekende vleessoorten en bijvangst vis die net zo lekker is als de bekende vissoorten. Maar ook groenten en fruit van de grill die je niet vaak op de BBQ ziet. Daarnaast serveren wij onze herberg specials, bourgondische gerechten in herbergstijl.

AYCG-april2021-Jerny-1
Lingehoeve-juni2020-jerny-22